Drugi krug podjele paketa!

Gradsko društvo Crvenog križa Našice partner je u projektu „Zajedno za društvo jednakih mogućnosti“. Korisnici ovog programa su osobe koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu temeljem evidencija Centra za socijalnu skrb Našice, i umirovljenici koji imaju mirovinu do 1.500,00 kn, uključujući i poljoprivredne mirovine.
Crveni križ najavio je podjela paketa u srijedu 5. prosinca, u skladištu DVD-a Našice, na zaobilaznici prema Martinu, Ulica kralja Zvonimira. Aktivisti Crvenog križa podjelu nastavljaju u četvrtak, 6. prosinca, od 10 do 12 sati, a do isteka zaliha, podjela paketa bit će svake sljedeće srijede i četvrtka. Na ovoj lokaciji paketi će se dijeliti korisnicima s područja Grada Našice te općina Podgorač, Donja Motičina, Feričanci i Koška. Za Općinu Đurđenovac podjela paketa će biti u utorak, 4. i u srijedu, 5. prosinca, u prostorijama Mjesnog društva Crvenog križa Đurđenovac, od 9 do 12 sati, te će biti nastavljena svaki sljedeći utorak i srijedu u prosincu do potpune podjele zaliha.
Prilikom dolaska i preuzimanja paketa korisnici trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i OIB. Umirovljenici trebaju uz OIB i osobnu iskaznicu ponijeti i primjerak izvoda mirovine koji će ostati kao prilogu u dokumentaciji. Za osobe koje ne mogu same doći po humanitanu pomoć može doći i netko drugi s njihovim dokumentima.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest