Drago Hedl u Našicama promovirao TV-seriju “Šutnja”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Domu kulture u Našicama sinoć je promovirana televizijska krimi-serija “Šutnja” temeljena na trilogiji romana „Izborna šutnja”, „Ispovjedna tajna” i „Kijevska piletina”, međunarodno nagrađivanog novinara i književnika Drage Hedla. „Šutnja” je, od ukupno 14 odabranih serija iz cijeloga svijeta, uvrštena u program ovogodišnjeg filmskog festivala u Berlinu. Serija je snimljena po istinitim događajima u Osijeku, o kojima je Hedl pisao kao istraživački novinar, a govori o dječjoj prostituciji i trgovini bijelim robljem. Drago Hedl, našičkoj je publici na duhovit i zanimljiv način, govorio o nastanku knjiga i snimanju serije koja je objavljena u Ukrajini u prosincu prošle, a u Hrvatskoj će biti prikazana na HRT-u od 7. ožujka ove godine. Promociju je organizirala Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit