Dragica Pavlić na čelu đurđenovačkog HDZ-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Đurđenovcu je održana redovita izborna skupština Temeljne oganizacije HDZ-a Đurđenovac. Za predsjednicu je izabrana Dragica Pavlić, a za članove Izvršnog odbora Eduard Horvat, Oliver Abičić, Tomislav Majsterić, Vanesa Topalović, Tomislav Abičić, Marijan Jurešić, Damir Duhaček, Krešimir Šarlija, Ivan Abičić i Ivica Šebešćen. U nadzorni odbor izabrani su Ivan Stojanović, Tomislav Filjak, Bruno Malenica, Dragutin Krušlin i Ante Lijić. Na skupštini je izabrano i 10 izaslanika za Skupštinu općinske organizacije koja će se održati 25. ožujka. Dr. Pavlić zahvalila je članovima na ukazanom povjerenju te najavila jačanje temeljne organizacije HDZ-a u Đurđenovcu kao pokretača aktivnosti i projekata od interesa za Đurđenovac. Skupštini je nazočio i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Đurđenovac i općinski načelnik Hrvoje Topalović koji je izvjestio o općinskim projektima te planovima za buduće razdoblje. Čestitao je izabranima i izrazio zadovoljstvo izborom kvalitetnih, obrazovanih ljudi te spojem mladosti i iskustva koji će pridonijeti uspješnom budućem radu.
Asja Gožirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit