Dr. Samir Haj Barakat i dr. Abdula Haj Barakat počasni članovi UHBDDR-a Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Valenovcu je u subotu održana svečana sjednica proširenog Predsjedništva ogranka Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Feričanci. U znak zahvalnosti za trajnu potporu članovima ogranka i svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, predsjednik Mirko Jurčević uručio je dr. Abduli Haj Barakatu, umirovljenom internistu Opće županijske bolnice Našice, člansku iskaznicu počasnog člana. Počasno članstvo dodijeljeno je i dr. Samiru Haj Barakatu, kirurgu našičke bolnice. Predsjednik Jurčević istaknuo je njihov velik doprinos u isticanju rada i ciljeva ogranka UHBDDR-a Feričanci. Potpredsjednik Antun Puhanić podnio je izvješće o radu ogranka. Istaknuo je kako Udruga od svog osnutka 1999. godine redovito vodi brigu o članovima i ostalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata po pitanju pružanja stručne pomoći u rješavanju zdravstvenih i socijalnih problema. Govoreći o budućim aktivnostima, izvijestio kako je izrađen projekt Prikupljanje arhivske građe, odnosno fotografija i video zapisa iz Domovinskog rata. Sve okupljene na svečanoj sjednici pozdravio je načelnik Općine Feričanci Marko Knežević.

 

redakcijsko izvješće, foto: S.Fridl

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit