Dr. Miroslav Škoro i kandidati liste Demokratskog pokreta danas na predstavljanju u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Domovinski pokret i dr. Miroslav Škoro danas su u Našicama organizirali druženje s građanima te predstavljanje kandidata liste za našu četvrtu izbornu jedinicu. Nositeljica liste je Vesna Vučemilović iz Našica. Na listi u četvrtoj izbornoj jedinici su uz Vesnu Vučemilović, i Krešimir Bubalo, Mario Radić, Daniel Spajić, doktor Željko Špiranović, Martina Mesarek, Marta Soldo, Ivan Matić, Stipo Mlinarić Ćipe, Zvonko Pongrac, Josip Knežević, Katja Mihaljević, Ivana Stubičar i Bernardica Juretić Rožman. Miroslav Škoro istaknuo je danas da je Domovinski pokret okupio ljude koji će ostvariti fantastičan uspjeh, osobito u ovoj 4. izbornoj jedinici. Domovinski pokret – poručio je – ima stručnjake na listama, tri žene koje nose liste, domoljube, ljude koji su branili ovu državu, poduzetnike, doktore znanosti, mlade i umirovljenike. – Sretan sam i ponosan što stojim danas pred vama. Konačno su maske pale i hrvatskim biračima nikad neće biti lakše odabrati – zaključio je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, a zatim su se okupljenima predstavili kandidati s liste.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit