Dorian Rajić novi predsjednik MO SDP Makloševac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Mjesnom Domu Makloševac održana osnivačka konvencija Mjesne organizacije SDP-a Makloševac. Za predsjednika je izabran Dorian Rajić koji je u ime novoizabranog rukovodstva zahvalio Gradskom odboru SDP Našice na pomoći i povjerenju. Kao najveće probleme u naselju istaknuo je nedostatak pitke vode te problem s odlaganjem smeća.
Predsjednik SDPa- Našice Samir Haj Barakat čestitao je novoizabranom rukovodstvu i predstavio program stranke za naše područje. Istaknuo je kako će uskoro biti osnovani mjesni odbori SDP u svim naseljima. Vrijeme je – rekao je – da se SDP obrati svakom radniku i seljaku, pogotovo egzistencijalno ugroženim ljudima, onima koji svakodnevno doživljavaju nepravdu, jer su upravo oni razlog nastanka ideje socijaldemokracije, oni su ti kojima treba zaštita u borbi protiv neravnopravnosti. Dr. Barakat je izjavio da politika GO SDP nije rušenje i uništavanje HDZ-a, već oslanjanje na vlastite snage i ideje koje misle i znaju da ovaj grad može bolje.
Bivši saborski zastupnik i bivši predsjednik Županijske skupštine Antun Kapraljević upozorio je na važnost borbe protiv korupcije i svih vrsta diskriminacije. Skupu su se obratile i potpredsjednice Gradskog odbora SDP Našice Biljana Kajgana Petričević i Anita Stanić Plemeniti te kordinator za našički prsten Hrvoje Ostrički, koji je na krilima dobrih rezultata predsjedničkih izbora i ohrabren pojačanom zainteresiranošću za uključivanje u SDP, najavio daljnja osnivanja općinskih i mjesnih organizacija na širem našičkom području.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit