Donacije za stradale prikuplja i Caritas Požeške biskupije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon snažnog potresa u Petrinji, Glini, Sisku i okolici, požeški biskup Antun Škvorčević istoga dana uputio je poziv svećenicima i vjernicima Požeške biskupije da se organizirano uključe u molitvu i prikupljanje pomoći za sve one koji su pogođeni tom prirodnom nesrećom. Jučer je u sjedištu biskupijskog Caritasa u Požegi započela akcija prikupljanja prehrambenih namirnica, odjeće, higijenskih potrepština te novčanih priloga koje su građani spontano počeli donositi. Požeška biskupija uputila je Caritasu Sisačke biskupije iznos od 50.000 kuna koji će se podijeliti najpotrebitijima kako bi si mogli nabaviti najosnovnije što im je trenutačno potrebno. Sljedeće nedjelje, 3. siječnja 2021. u svim župama Požeške biskupije na svim svetim misama molit će se za preminule i ranjene u potresu kao i za sve koji trpe od njegovih posljedica a na svršetku svake svete mise prikupljati novčani prilog za nastradale. Prehrambene namirnice i higijenske potrepštine mogu se donijeti u svim župama Požeške biskupije koje organiziraju prikupljanje pomoći, a novčani prilog uplatiti na bankovni račun Caritasa Požeške biskupije s naznakom „za žrtve potresa u Petrinji“.
tekst: Robert Rigo
foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit