Donacije za odlazak na državnu smotru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U organizaciji Saveza puhačkih orkestara Slavonije i Baranje svake godine u svibnju održava se smotra puhačkih orkestara Slavonije i Baranje. Ove godine domaćin je bio Donji Miholjac gdje se 5. svibnja održala 39. smotra na kojoj je nastupilo 11 puhačkih orkestara, a jedan od njih bio je i naš orkestar Gradske glazbe Našice koji u Našicama djeluje od 1970. godine. Postigli su značajan uspjeh te se uspjeli kvalificirati na državnu smotru orkestara koja će se održati 09. lipnja u Novom Vinodolskom.

Trenutno orkestar u najvećem dijelu čine učenici osnovne i srednje škole čime je njihov uspjeh još veći s obzirom na dob, ali i obveze koje imaju. Troškovi ovog događaja su izvan predviđenog financijskog plana za ovu godinu pa se udruga ne može sama u cijelosti financirati. Iz tog razloga mole građane koji su u mogućnosti za financijske donacije, jer u suprotnom neće moći otići na državno natjecanje. Iz Gradske glazbe Našice kažu da su sretni što su uspješno predstavili svoj grad i svoj rad te kako se nadaju da će ih sugrađani i dalje podržavati.

 

Tekst: Katarina Bosak
Foto: Gradska glazba Našice

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit