Donacija našičkoj bolnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općoj bolnici Našice jučer poslijepodne stigla je donacija  posredovanjem hrvatskog viteza Malteškog reda – Nikole baruna Adamovića Čepinskog. Donacija je stigla iz Švicarske, a sastoji se od 36 komada rabljenih bolničkih kreveta s madracima, 15  noćnih ormarića, hodalica, stolaca, dvosjeda, trosjeda i stolova za pregled. Sanacijski upravitelj bolnice – dr. Dražen Bedeković istaknuo je kako, iako su to rabljene stvari, za našu su bolnicu kao nove jer se u europskim zemljama bolnički kreveti mijenjaju svakih nekoliko godina, a u našoj bolnici još postoje kreveti iz vremena kada je otvorena. Donacija će biti raspoređena na odjelima kojima je najpotrebnija. Zahvalio je barunu Adamoviću i vitezovima Malteškog reda na ovoj vrijednoj donaciji. Sancijiski upravitelj najavio je i kako je Ministarstvo zdravlja obećalo dostaviti CT koji je  osiguran u mandatu prošle Vlade.
Barun Nikola Adamović rekao je kako je vrlo sretan što se ova donacija uspjela realizirati.  U Našicama je u povrat dobio šume pa se – rekao je – sada osjeća kao Našičanin i želi pomoći koliko god može. U ideji za ovu donaciju pomogao mu je i sin koji živi u Švicarskoj, a nada se će sve pristiglo pomoći još uspješnijem radu naše bolnice.
tekst: Ninoslava Pavlus
foto: Ivan Ćosić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit