Donacija DND-a i OŠ Dore Pejačević bolesnim mališanima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom Svjetskog dana bolesnika i Međunarodnog dana darivanja knjiga, volonteri DND-a Našice i predstavnici OŠ Dore Pejačević danas su posjetili Opću županijsku bolnicu i predali donaciju za bolesnu djecu koja su smještena na Odjelu pedijatrije naše bolnice.

Ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić istaknuo je kako je zadovoljstvo znati da na bolnicu ne misle samo njen osnivač i jedinice lokalne samouprave, nego i brojne udruge i pojedinci – svi koji se sjete našičke bolnice i redovito prate njen rad. Rukovoditeljica Odjela pedijatrije Gabrijela Wolf zahvalila je na donaciji jer DND Našice tradicionalno male pacijente daruje slatkišima i voćem što im uljepša boravak u bolnici. Predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić zahvalila je na srdačnom prijemu te istaknula da joj je žao što, s obzirom na epidemiju, ne mogu biti na odjelu kao ranijih godina kada su volonteri čitali djeci i organizirali zanimljive radionice. Ravnateljica OŠ Dore Pejačević Jasminka Falamić istaknula je kako je vrlo teško raditi i u bolnici i u školi u uvjetima epidemije. Škola je donirala knjige kako bi pacijentima pedijatrijskog odjela dani u bolnici bili ugodniji.

tekst i foto: N. Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit