Domovinski pokret predstavio svoju kandidatkinju za gradonačelnicu – dr. Silvu Miškulin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Domovinski pokret danas je predstavio svoju kandidatkinju dr. Silvu Miškulin za gradonačelnicu Našica. Kako je istaknula Silva Miškulin, na ulazak u politiku motivirao ju je rad s djecom jer kao liječnica školske medicine radi već 23 godine. Članica je i Hrvatskog katoličkog liječničkog društva. Slušajući probleme roditelja, gledajući činjenice da je i nedavno odselila obitelj s četvero djece, to joj je bila osnovna motivacija da pokuša zaustaviti odlazak mladih. Poručila je neka birači odluče tko je najbolji, a važnim smatra da na izbore izađe što više birača jer će tako promjene biti značajnije. -Živimo u demokraciji, svatko ima slobodu odlučiti, voljela bih da povjerenje dobijem ja, a birači neka kažu svoje – istaknula je dr. Silva Miškulin.

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta i vukovarski branitelj Stipo Mlinarić – Ćipe poručio je da kao što je vrhunska liječnica, tako će Silva Miškulin biti i vrhunska gradonačelnica Našica. Pozdravio je sve vukovarske branitelje s našeg područja koji su branili grad-heroj te istaknuo da ovo jesu lokalni izbori, ali treba razmišljati i nacionalno.

Predstavljanju je nazočila i saborska zastupnica Domovinskog pokreta i kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije Vesna Vučemilović. Kako je rekla, ovo je ženski dream team i jako je zadovoljna što u Našicama Domovinski pokret ima odličnu kandidatkinju za gradonačelnicu – dr. Silvu Miškulin. Kao kandidatkinja za osječko-baranjsku županicu, Vesna Vučemilović rekla je da može ponuditi stručnost, znanje i iskustvo jer je u realnom sektoru radila više od 20 godina. Uvjerena je – kaže – da joj neće trebati nekoliko mandata za kapitalne projekte jer jako dobro zna da se i u 4 godine može napraviti puno toga, ako ima volje, znanja i stručnosti.

 

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit