Domovinski pokret podržao kandidaturu Gorana Đanića za općinskog načelnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas ( 19.4.2021) je u Osijeku održana konferencija za novinare Domovinskog pokreta. Saborska zastupnica i kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije Vesna Vučemilović istaknula je, predstavljajući Gorana Đanića, da je on jedan od dugovječnijih načelnika u Osječko-baranjskoj županiji te da u Općini Podgorač ide po svoj peti mandat. – Posebno zadovoljstvo mi je što u ime Domovinskog pokreta ja kao saborska zastupnica iz IV. izborne jedinice mogu iskazati potporu gospodinu Đaniću – izjavila je Vesna Vučemilović i dodala da je to je općina koja je maksimalno iskoristila sredstva iz fondova Europske unije i taj napredak se na svakom koraku vidi. To je općina koja je iskoristila sredstva za zapošljavanje ljudi koji tamo žive – rekla je Vučemilović.
-Čast mi je što je moj rad i rad Općine Podgorač prepoznao Domovinski pokret i što će podržati moju petu kandidaturu za općinskog načelnika- zahvalio je Đanić.

izvor: Domovinski pokret

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit