Dominik Vrekalović prva beba u 2014.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Krešimir Žagar u četvrtak je u rodilištu Opće županijske bolnice Našice posjetio Danijelu Vrekalović iz Martina. Ona je rodila sina Dominika, prvu bebu u ovoj godini u našičkom rodilištu. Prilikom ovog tradicionalnog posjeta, prvorođenoj bebi u godini i majci, u ime Grada Našica darovao je prigodne darove. Kako je rekao, nove stanovnike našeg grada čekali smo do drugoga dana nove godine, a obitelj prvorođene bebe, malog Dominika, od Grada i gradonačelnika dobila je i novčani dar u iznosu od 1.500 kuna. Simbolično što se tiče svih troškova koje će imati, ali dar je od srca i nadam se da će im pomoći na samom početku – rekao je gradonačelnik Žagar.

Čestitkama su se pridružili potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Hrvoje Šimić, sanacijska upraviteljica bolnice Sanja Milanović i šefica ginekološkog Odjela Blaženka Klapan. Doktorica Klapan rekla je kako su 1.1. rođene tri bebe, dječak Dominik te djevojčice Iva i Sara. Svih troje rođeno je carskim rezom, dva hitno, a treći je bio redoviti, odnosno planirani porod. Govoreći o statističkim podacima, dr. Klapan rekla je kako u našičkom rodilištu godišnje bude između 400 i 450 poroda. 2012. godine bilo je 455, a prošle godine 10ak manje, odnosno 444.

tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit