Dom zdravlja Našice dobiva novu zgradu i opremu u vrijednosti 7,5 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon provedenog postupka javne nabave danas, 19. studenoga 2019. godine, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Goran Ivanović potpisao je Ugovor o izvođenju radova u Domu zdravlja Našice s tvrtkom Cras d.o.o. Osijek u vrijednosti 4.461.239,74 kuna te Ugovor o stručnom nadzoru nad izvođenjem tih radova s tvrtkom Recpect-ing d.o.o. Osijek u vrijednosti 70.000,00 kuna.
Ugovoreni infrastrukturni radovi uključuju dogradnju/izgradnju novih prostora za ordinacije Doma zdravlja Našice, a u svrhu kvalitetnije i dostupnije primarne zdravstvene zaštite te osiguranja dovoljno prostora za liječničke ordinacije. Kroz isti Projekt u tijeku je izvođenje radova u ambulantama u Koški, Podgoraču i Đurđenovcu, a provodi se i opremanje ambulanti, ordinacija i zdravstvenih stanica te edukacija liječnika.
– Danas smo potpisali zadnji ugovor za infrastrukturne radove na domovima zdravlja u okviru projekta „Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko-baranjske županije“. Ovo je najvrjedniji i najveći ugovor u Projektu, a njime će se uz postojeću zgradu Doma zdravlja Našice izgraditi nova zgrada površine 490 kvadrata. Osim ulaganja u infrastrukturne radove, Domu zdravlja Našice je isporučena ili se isporučuje medicinsko-tehnička i dijagnostičko-terapijska oprema u vrijednosti gotovo 2,5 milijuna kuna, pa ukupna ulaganja u Dom zdravlja Našice iznose 7,5 milijuna kuna – rekla je pročelnica Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove Europske unije Nataša Tramišak.
Zamjenik župana Goran Ivanović je podsjetio da je primarna zdravstvena zaštita temelj svake zdravstvene zaštite, pa je ulaganje oko milijun kuna u opremu, prostore i edukacije u našičkom Domu zdravlja posebno vrijedno.
– Projekt „Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko-baranjske županije“ polako završava, do jeseni iduće godine, no ovakvi projekti su važni za sve domove zdravlja, a Osječko-baranjska županija će nastaviti s takvim aktivnostima i u idućem financijskom razdoblju – poručio je.
Zadovoljstvo ulaganjima u Dom zdravlja Našice, kao i ukupnim projektom dostupnije primarne zdravstvene zaštite iskazali su i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić te ravnateljica Doma zdravlja Našice Ljerka Nekić.

izvor: OBZ

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit