Doktor znanosti Robert Skenderović održao predavanje “In memoriam fra Emanuel Hoško, istraživač povijesti slavonskih i našičkih franjevaca”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U sklopu manifestacije 16-ih Dana franjevačke kulture jučer je u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja održano predavanje pod nazivom “In memoriam fra Emanuel Hoško, istraživač povijesti slavonskih i našičkih franjevaca”. Predavanje je održao doktor znanosti Robert Skenderović s Hrvatskog instituta za povijest, Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje u Slavonskom Brodu. Nazočne je na početku pozdravila ravnateljica muzeja Silvija Lučevnjak. Predavač je predstavio rad fra Emanuela Hoška koji je bio znanstvenik i jedan od najvećih crkvenih povjesničara u Hrvatskoj te je napisao više od 20 knjiga i brojne znanstvene radove, a posebno je istraživao povijest franjevaca pa tako i povijest našičkih franjevaca.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit