Tijekom vikenda 51 vozač vozio pod utjecajem alkohola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodilo se pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozlijede, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području PPRP Osijek, Đakova i Donjeg Miholjca dogodila se po jedna prometna nesreća, a u Našicama dvije prometne nesreće.

U nadzoru prometa od 17. do 19. ožujka zaustavljen je 51 vozač osobnog automobila i jedan biciklist koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola zabilježena je jučer oko 23 sata u Josipovcu kada je zaustavljen 51-godišnji vozač osobnog automobila iz Josipovca. Vozaču je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 2,29 promila. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, izricanje zaštitne mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit