Dobra suradnja rezultirala dobrim rezultatima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana 2. sjednica Vijeća prevencije Grada Našica. Teme su bile informacija o stanju sigurnosti na području Grada u ovoj godini te provođenje projekata. Načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić istaknuo je kako stanjem sigurnosti možemo biti zadovoljni jer nije bilo značajnijeg narušavanja javnog reda i mira, smanjuje se broj prometnih nesreća, a sve je to rezultat dobre prevencije. Upravo zbog prevencije – izvijestio je gradonačelnik Josip Miletić – napravljene su i pješačko-biciklističke staze Brezik – Šipovac i Jelisavac – Lađanska. Također se radi i na pristupnim cestama gradskom središtu, a završeni su prilazi prema bolnici te Osnovnoj školi Dore Pejačević i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog. Ravnateljica Centra za socijlnu skrb Našice Mirjana Rajković istaknula je kako se Centar najčešće susreće sa socijalnom patologijom u svakom obliku te pohvalila što se djelovanje od represije okrenulo prema prevenciji. Policija u zajednici – izvijestio je Jerko Bešlić – dio aktivnosti nije mogla provesti zbog epidemioloških preporuka, no većinu redovito provodi poput akcija “Živim život bez nasilja” te “Budi navijač, a ne razbijač” i drugih te je sudjelovala u gotovo svim aktivnostima udruga i značajnijim događajima u gradu. Dr. Snježana Vondraček informirala je kako su u sklopu bolnice pokrenute grupe za održavanje apstinencije. Gradonačelnik je na kraju svima zahvalio na dobroj suradnji koja je rezultirala i dobrim rezultatima.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit