Dobra suradnja Općine Podgorač i vjerskih zajednica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić danas je s predstavnicima vjerskih zajednica koje djeluju na području ove općine potpisao ugovore o kapitalnim donacijama za uređenje vjerskih objekata. Župi Sv. Nikole Biskupa Podgorač dodijeljeno je 35.000 za ugradnju sustava centralnog grijanja u crkvi i župnom uredu. Župa Presvetog trojstva Budimci dobila je 15.000 za završetak izgradnje ograde oko crkve. Crkvena općina Budimci dobila je 18.000 kuna za uređenje unutrašnjosti crkve. Kršćanska Adventistička crkva Stipanovci dobila je 6000, također za unutrašnje uređenje. – Ovo je samo nastavak dobre suradnje Općine Podgorač i predstavnika svih vjerskih zajednica na našem području – istaknuo je općinski načelnik Goran Đanić i napomenuo da Općina u svom proračunu redovno izdvaja za vjerske zajednice te da će ove potpore s oko 120.000 kuna godišnje vjerojatno i povećati.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit