Dobra suradnja Općine Donja Motičina i JU Županijske razvojne agencije OBŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Donja Motičina, Željko Kovačević jučer (12.2.2020.) je održao sastanak s predstavnicima Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije Ivonom Mendeš-Levak, Beharom Rečicom i suradnicima. Teme o kojima se razgovaralo bile su razvojni prioriteti Općine Donja Motičina. Načelnik Kovačević predstavio je planirane projekte za ovu godinu, a istaknuo je izgradnju poslovne zone i rekonstrukciju pješačkih staza u Donjoj Motičini, javnu rasvjetu u Seoni te vodoopskrbu i izgradnju mrtvačnice u Gornjoj Motičini. Županijska razvojna agencija, kao i dosada, spremna je na suradnju u pripremi i provedbi projekata, a s ciljem upoznavanja potencijalnih korisnika s europskim fondovima i mogućnostima koji im oni pružaju.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit