DND predstavio monografiju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice održana je promocija Monografije Društva “Naša djeca” Našice koja je službeno bila predstavljena na godišnjoj skupštini Društva održanoj u prosincu prošle godine. Monografiju su predstavile predsjednica Darija Vlajnić i ravnateljica Zavičajnog muzeja Našice Silvija Lučevnjak. Društvo “Naša Djeca” jedno je od najtrajnijih društava u Našicama i u ovoj je sredini ostavilo značajan trag. Od osnutka do danas nije mijenjalo ime, što je velika rijetkost, i govori o tradiciji i vrijednosti ovoga društva – rekla je Silvija Lučevnjak. Predsjednica društva Darija Vlajnić zahvalila je na veliko odazivu. Gledajući i listajući ovu monografiju, može se vidjeti cijela lepeza aktivnosti koje je društvo provodilo. Monografija sadrži 166 fotografija, članke iz novina i dio biltena na kojem su dječji radovi. Predstavljanje Monografije pozdravili su i predsjednik Mjesnog odbora Našice Hrvoje Šimić i gradonačelnik Krešimir Žagar. U glazbenom dijelu programa, s nekoliko kompozicija na gitari nastupio je učenik Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Ivan Damjanović, a članovi Dječjeg foruma izveli su dvije recitacije.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit