DND Našice sudjeluje na državnoj smotri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

23. Smotra dječjeg stvaralaštva Društava “Naša djeca” Hrvatske održava se od 18.do 20.10. u Tuhelju. DND Našice gotovo svake godine sudjeluje na državnoj smotri pa tako i ove godine. Vrijedni članovi DND-a Našice predstavit će se jednom plesnom koreografijom starije ritmičke skupine pod vodstvom Nikoline Pavlović i likovnim radovima članova Dječjeg foruma pod vodstvom Ružice Belunjak. Likovni radovi biti će izloženi na likovnoj izložbi u sklopu državne smotre. -“Svim sudionicima želim puno uspjeha n i dobru zabavu. Naše djevojke polaznice ritmičke skupine odlaze na Smotru u pratnji volontera Manuele Kojić, Violete Zebić i Milana Papučića. Zahvaljujem se ovim putem roditeljima na dobroj suradnji i povjerenju, a Mjesnom odboru Grada Našica i Nexe grupi na financijskoj pomoći”- rekla je predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit