DND Našice na trgu obilježio Dan kruha i Dan jabuka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Društvo “Naša djeca” Našice je u suradnji s našičkim pekarima, osnovnim školama i vrtićima,  obilježilo Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje i Dana jabuka. Prigodan program održan je u centru grada. Krušne proizvode blagoslovio je našički župnik i gvardijan fra Dragutin Bedenićić, a program je nastavljen nastupom Dječjeg foruma te postavljanjem izložbe maštovitih dječjih radova Likovne kreativne radionice DND-a, Dječjeg foruma DND-a i likovnih radova učenika Osnovne škole Dore Pejačević i kralja Tomislava. Izložbu i izlagače posjetio je i našički gradonačelnik Krešimir Žagar, a predsjednica Darija Vlajnić istaknula je sa su djeca kroz svoje likovne radove pokazala da su naučila o vrijednosti kruha te se s poštovanjem odnose prema ovoj namirnici. Zahvalila je gradonačelniku, gvardijanu i svim sponzorima na pomoći.
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit