Dječji vrtić u Jelisavcu – ulaganje u budućnost!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji vrtić u Jelisavcu – područni vrtić našičkog “Zvončića” – vrijedan oko 6 i pol milijuna kuna, dovršen je dva mjeseca prije ugovorenog roka i spreman je za novu pedagošku godinu u kojoj će ga pohađati 29 djece u dvije odgojne skupine – izvijestila je ravnateljca Snježana Kanđera na današnjem pregledu vrtića. Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić zahvalio je gradonačelniku Josipu Miletiću i vijećniku Franji Kanđera te svima koji su inicirali i pridonijeli izgradnji vrtića koji je – naglasio je – ulaganje u budućnost Jelisavca.  Sredstva za ovaj, suvremeno uređen i lijepo opremljen vrtić, osigurana su u 90-postotnom iznosu iz Mjera ruralnog razvoja, a 10 % iz gradskog proračuna – rekao je gradonačelnik Josip Miletić i zahvalio svima koji su pridonijeli uspješnoj realizaciji projekta, kao i izvođaču radova tvrtki Zuber i inženjeru Daliboru Štaba. Iskazao je zadovoljstvo što je vrtić spreman za rad i prije roka te će u njemu uživati mnoge generacije mališana iz Jelisavca, Lile, Ribnjaka i Lađanske.  Saborski zastupnik za Češku i Slovačku nacionalnu manjinu Vladimir Bilek iskazao je ponos što je zgrada vrtića izgrađena i izrazio zahvalnost Vijeću mjesnog odbora Jelisavac, Gradu Našicama, Našičkoj razvojnoj agenciji, Savezu Slovaka i Vladi RH te svima koji su omogućili izgradnju vrtića. Izgradnja vrtića poboljšat će kvalitetu života građana i korak je naprijed prema ostanku mladih obitelji na našičkom području – zaključio je Bilek.

Opširnije o ovoj temi poslušajte u programu Radija Našice sutra u prijepodnevnom terminu te u emisiji Lokalac, u srijedu, 5. kolovoza.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit