Djeca u kanalu pronašla bombu, požari, prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su tri kaznena djela.

Jučer, oko 16 sati, uz čepinsku obilaznicu, djeca su u kanalu pronašla ručni raketni bacač raketa M-57. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske raketni bacač je na mjestu pronalaska na siguran način izuzeo.  Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Jučer, oko 15:30 sati, u Svetom Đurađu, došlo je do požara u potkrovlju obiteljske kuće uslijed dotrajalosti instalacija i iskrenja, a u požaru su nagorjele tavanske daske i lamperija.
Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac i Sveti Đurađ, a ozlijeđenih osoba nije bilo.Vlasniku 55-godišnjaku iz Svetog Đurađa nastala je materijalna šteta od oko 2.000 kuna. Jučer, od 16 do 17 sati, u Vardarcu se zapalio parkirani traktor, vlasništvo 70-godišnjaka iz Kopačeva. Očevidom je utvrđeno da je do zapaljenja došlo zbog dotrajalosti elektroinstalacija. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bilje, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 70.000 kuna.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedamnaest prometnih nesreća. U deset prometnih nesreća trinaest osoba zadobilo je lake tjelesne ozlijede, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozlijede, a preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Đakova dogodilo se sedam prometnih nesreća, na području Osijeka pet prometnih nesreća, na području Belišća dvije prometne nesreće, a na području  Belog Manastira, Našica i Donjeg Miholjca po jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit