Djeca djeci stradaloj u potresu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na Facebook je pokrenuta još jedna inicijativa za slanje pomoći potresom pogođenim područjima pod nazivom “Djeca djeci stradaloj u potresu”. Ideja akcije je da djeca napune kutiju veličine kutije za cipele slatkišima, igračkom, knjigom, dečki nekim autićem, djevojčice špangicom, gumicom i slično. Mogu nešto i nacrtati i crtež također staviti u kutiju. Djeca se mogu i predstaviti i ostaviti broj za budući kontakt i nova prijateljstva. Kutije bi trebale biti zapakirane veselo, šareno, možda i u celofanu i treba napisati dob i spol djeteta kojemu je paket namijenjen. Na našem području akciju je podržala Facebook grupa “Našičke mame”, a skupljanje pripremljenih paketa bit će danas od 13 do 15 sati u TinTin igraonici, Ulica bana Jelačića 1a. Akcija traje do srijede, pa ukoliko ne stignete danas, možete se naknadno javiti organizatorima akcije na Facebooku.
tekst: Robert Rigo
foto: Facebook

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit