Dizalo u OŠ K. Tomislava

Facebook
Twitter
Pinterest

Župan Krešimir Bubalo sa svojim je suradnicima danas posjetio OŠ Kralja Tomislava u Našicama. Tom je prigodom pustio u rad dizalo za osobe s invaliditetom, investiciju Županije vrijednu oko 230 tisuća kuna. Ne želimo da se u našoj županiji građani dijele na građane prvog ili drugog reda, već svima želimo omogućiti kvalitetan život – istaknuo je Krešimir Bubalo. Na školskoj svečanosti, na kojoj su pod ravnanjem prof. Marine Kopri nastupili Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i solisti Stela Javorček, Matej Turković i Robert Dudjak te recitator Luka Bošnjak.

Otvorena je izložba likovnih radova pod nazivom "Svijet gledamo srcem" te "Zid slavnih" – na kojem su izložene fotografije najboljih učenika. Ravnateljica Škole Blaženka Kapetanović zahvalila je županu na dobroj suradnji te na potpori Županije – ne samo za izgradnju dizala, već i za sve ostale školske  projekte koje je financirala  županija. Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta zahvalila je na pomoći pri izgradnji rampe koja će ubuduće spajati školu sa sportskom dvoranom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit