Demokratska stranka žena za korijenite promjene

Facebook
Twitter
Pinterest

Image24.10.2007. Tiskovnu konferenciju danas je u Našicama održala Demokratska stranka žena. Kako je istaknula predsjednica osječkog ogranka Dora Macakanja to je stranka koja se zalaže za korijenite promjene u društvu. Uz ostalo, za ispravljanje društvenih nepravdi prema radnicima, umirovljenicima, ženama, invalidima i braniteljima, ali ne samo u parolama prije izbora, već i stvarnim mjerama. Nažalost, ističu, politička scena pretvorila se u dvije stranke koje su sveprisutne u medijima, pa se stoga ova stranka obraća svima koji su nezadovoljni ovakvim stanjem i poziva građane da izađu na izbore i pokažu svoje nezadovoljstvo.

Demokratska stranka žena osnovana je prije tri godine, a kako su na današnjoj tiskovnoj izvijestili članice i članovi predsjedništva i izvršnog odbora, u kratkom vremenu stekla je velike simpatije građana te je jedna od najjačih izvanparlamentarnih stranaka. Za predstojeće izbore pripremila je, najavljuje, kvalitetan program stoga su članovi stranke danas u Našicama građanima dijelili i letke sa svojim programom.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit