Darivateljima krvi besplatne ulaznice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Rukometni klub NEXE još je jednom suradnjom s civilnim sektorom, pokazao svoj društveni utjecaj kao i brigu za navijače i mještane Našica. Ovoga je puta ostvarena suradnja s Gradskim društvom Crvenog križa Našice u vidu nagrađivanja dobrovoljnih darivatelja krvi. Cilj suradnje je motiviranje što većeg broja građana za dobrovoljno darivanje krvi. Osim što će darovati najvrjedniju tekućinu i na taj način možda nekome spasiti i život, osigurat će si i besplatnu ulaznicu za utakmicu četvrtfinala SEHA Gazprom lige, koju će 23. kolovoza u Našicama odigrati RK NEXE i mađarski Telekom Veszprema. Sportski direktor kluba Vedran Zrnić zajedno s igračima Gianfrancom Pribetićem i Mateom Rodinom simbolično je tom prilikom danas predao dres predsjedniku GDCK Igoru Feldiju
„Ova suradnja još je jedna u nizu u kojoj sudjelujemo kao klub, koji je na svim razinama spreman uključiti se u razne akcije, posebice s ovako velikom i prepoznatom organizacijom kao što je Gradsko društvo Crvenog križa Našice. Cilj nam je motivirati ljude da daju krv, te na taj način pomognu ljudima u potrebi.” – rekao je sportski direktor RK NEXE Vedran Zrnić istaknuvši kako će klub sveukupno donirati 60 ulaznica. Svi koji dobiju ulaznice, moći će ih preuzeti na dan utakmice na ulazu u Sportsku dvoranu OŠ kralja Tomislava, a za ulazak u dvoranu morat će imati valjanu COVID putovnicu ili negativan COVID test.
Oduševljenje ovom suradnjom nije skrivao ni ravnatelj GDCK Našice Igor Feldi, koji je rukometašima uručio majicu Društva te dodao da mu je izuzetno drago jer je RK NEXE prepoznao njihov rad.
„Drago mi je što ćemo produbiti i nastaviti našu suradnju koja je započelo davno prije. GDCK Našice već godinama surađuje s NEXE Grupom i na toj suradnji možemo biti više nego zahvalni, s obzirom da se pojedine akcije dobrovoljnog darivanja krvi odvijaju upravo u prostorima NEXE Grupe. Uz to su nam ustupili i skladišni prostor, koji nam služi za razne aktivnosti.” – rekao je Feldi istaknuvši da mu je drago što klub baš na ovaj način nagrađuje darivatelje krvi, kao poticaj svima koji o darivanju još razmišljaju. Uz zahvalu na suradnji, ravnatelj GDCK Našice ponudio je rukometašima i nastavak suradnje kroz edukacije iz prve pomoći za mlađe članove.

Izvor: RK NEXE

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit