Darija Vlajnić ponovno predsjednica DND-a Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održana izborna skupština Društva “Naša djeca” Našice. Za predsjednicu je ponovo izabrana Darija Vlajnić, za podpredsjednicu Marina Lazar, tajnicu Nataša Filipović, a blagajnicu Mira Kovač. Uz njih su u Upravni odbor izabrani: Manuela Kojić, Milan Papučić i Tihana Gelenčir, a u Nadzorni odbor: Branka Hajek, Ružica Belunjak i Tanja Kozina. Skupštini su nazočili gosti i suradnici, među kojima su bili i gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić, ravnateljica OŠ kralja Tomislava Vlatka Zahirović i  predsjednik Udruge “Dar dobrote”  Robert Kresić, koji su čestitali novoizabranom predsjedništvu i poželjeli uspješan daljnji rad s djecom. Predsjednica Darija Vlajnić zahvalila je na ukazanom povjerenju. Naglasila je da volonteri s nestrpljenjem čekaju završetak epidemije kako bi mogli nastaviti s predviđenim aktivnostima. U planu Društva je priprema za nadolazeću godinu i proslavu 70. obljetnice DND-a. Darija Vlajnić zahvalila je djeci, voditeljicama, roditeljima,  ravnateljicama svih škola i vrtića, vodstvu Grada Našica i medijima koji prate rad DND Našice. Posebnu zahvalu uputila je volonterima. Podijelila je zahvalnice za suradnju i uspješno provedene volonterske aktivnosti. Zahvalnice su primili: Tamara Baričević, Tihana Gelenčar, Ivana Ćurković, Manuela Kojić i Gabrijeli Veseli za 5 godina rada u društvu, Nataša Filipović za 10 godina, Darija Vlajnić za 15 godina te Marina Lazar, Marija Antolović i Ružica Belunjak za 25 godina.

foto: DND Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit