Dar za Dan Grada Našica: Digitalna knjiga “Vjerski turizam u Našicama”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenici 2. a ekonomske struke izradili su uz pomoć mentorica prof. Vesne Dudjak, prof. Kristine Novak i prof. Snježane Krištofik Juranić digitalnu knjigu „Vjerski turizam u Našicama“. Autori su željeli čitatelje upoznati s dijelom kulturno-povijesnog i sakralnog bogatstva našičkog kraja. Predstavili su franjevačku crkvu sv. Antuna Padovanskog sa samostanom, templarsku crkvu sv. Martina, grobnu kapelu obitelji Pejačević ili kapelu Uzašašća Gospodnjeg i kapelicu sv. Izidora u Crnoj Kladi.
Knjiga je pisana na hrvatskom i engleskom jeziku, a njena dodatna vrijednost sadržana je u zvučnim zapisima koji olakšavaju čitanje osobama s oštećenjem vida.  Autori:  Bojana Stojnović, Laura Kojić, Nives Gvozdenović, Viktorija Mešić, Magdalena Flegar, Andrea Vulić, Dominik Kapetanović i Dominik Stjepanović.

izvor: SŠIK

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit