Dani tehničke kulture u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu programa obilježavanja Dana grada Našica – blagdana sv. Antuna Padovanskog, danas se sugrađanima predstavlja Zajednica tehničke kulture. Manifestacija “Dani tehničke kulture” održava se na prostoru ispred Doma kulture Našice, a sugrađanima se predstavlja Centar tehničke kulture Grada Našica, Foto klub, Aeroklub i drugi, a svoj rad predstavljaju i predstavnici Županijske zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije. U ovoj godini, Zajednica tehničke kulture obilježava 55. godina rada, a Aero klub i Foto klub obilježavaju 40. obljetnicu – istaknuo je “Prvi Zmaj Slavonije” – prof. Franjo Kapetanović i pozvao sve građane da im se pridruže u radu. Tajnik Zajednice tehničke kulture Mirko Košturjak je istaknuo kako će, uz redovne radionice u sve tri osnovne škole na području Grada Našica, Zajednica tehničke kulture Grada Našica organizirati Ljetnu školu tehničkih aktivnosti, odnosno radionice na otvorenom u centru grada, na kojima će moći sudjelovati svi zainteresirani.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit