Dani tehničke ispravnosti motocikala

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i stanica za tehnički pregled vozila, od danas do 30. travnja, provodi se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti mopeda i motocikala pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti motocikala 2022.“ na području cijele Republike Hrvatske. Akcija ima isključivo edukativno i preventivno–sigurnosni karakter. U cilju bolje informiranosti javnosti o provedbi ove akcije, otisnuti su prigodni plakati i brošure kojim se svi vozači mopeda i motocikla pozivaju na akciju, a plakati će biti postavljeni na ulazima u Policijske postaje te na drugim vidljivim mjestima dostupnim građanima.

Kako smo doznali u Stanici za tehnički pregled vozila Našice, prošle godine motociklisti se nisu odazvali ovoj akciji pa ih pozivamo da ove godine iskoriste preventivno-sigurnosnu akciju te provjere svoje motocikle.

 

redakcijsko izvješće, foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit