Dani otvorenih podruma u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Turistička zajednica Osječko – baranjske županije i Osječko – baranjska županija organizatori su manifestacije pod nazivom “Dani otvorenih podruma” koja je započela u Baranjskom vinogorju, a vinski je hedonizam nastavljen ovog vikenda u Feričanačkom vinogorju. Vinarija Feravino otvorila je vrata starog podruma, gdje su posjetitelji, osim u iznimnom ambijentu, mogli uživati i u vrhunskim pjenušcima, crvenim i bijelim vinima te kraljici feričanačkih vinarija i vinogorja – frankovki. Za one željne vinskog znanja, Feravino je organiziralo Malu školu vina u sklopu koje su održane dvije radionice. Enolog Martin Kovačević zainteresiranim je polaznicima održao kraću prezentaciju pod nazivom „Upoznajmo Frankovku“ , a o osnovama organoleptičke degustacije, odnosno kako pravilno kušati vino, govorila je enologinja Lucija Kužir. Osim u vinima i bogatoj gastro ponudi, posjetitelji Dana otvorenih podruma mogli su uživati i u šetnji kroz šume i vinograde, kroz koje su ih proveli članovi Hrvatskog planinarskog društva Sokol Feričanci.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit