Dani otvorenih podruma od 12.6. do 11.7. obuhvatit će 4 vinogorja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija organiziraju tzv. vinski mjesec odnosno “Dane otvorenih podruma” i to u razdoblju od 12.lipnja do 11.srpnja, po principu – 4 vinogorja, 4 vikenda vinskog hedonizma. Naime, kako je najveći broj događanja otkazan zbog koronavirusa, nastala je ideja organizacije “disperzirane manifestacije” koja je u skladu s mjerama Nacionalnog kriznog stožera. Dani otvorenih podruma bit će otvoreni s vinogorjem Baranja od 12. do 14. lipnja. Otkrivanje vinogorja Feričanci bit će 20. lipnja. Vikend iza toga, 27. i 28. lipnja rezerviran je za vinogorje Erdut zbog obilježavanja Međunarodnog dana Dunava. Što nudi vinogorje Đakovo moći će se vidjeti i kušati 3. i 4. srpnja u vrijeme obilježavanja Đakovačkih vezova. Vinski mjesec završava 11. srpnja, Večeri vina i umjetnosti u Osijeku, jednom od najpopularnijih događaja u Osijeku. – Uz otvorene podrume, posjetitelji će moći naučiti nešto novo o vinu kroz organizirane Male škole vina u svakom vinogorju, uživati u koncertima, čitanju poezije te šetnjama kroz vinograde. Vjerujemo kako je uživanje u vinu, vinskim podrumima i vinogradima najbolji društveni lijek nakon razdoblja restriktivnih mjera – ističu organizatori.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit