Dani mentalnog zdravlja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas su u sklopu Dana mentalnog zdravlja u Našicama održana dva predavanja. U Dječjem vrtiću Zvončić psihologinja Darija Salopek-Žiha održala je radionicu za djecu na temu “Sretno dijete – zalog budućnosti”. S djecom je razgovarala o zdravlju i osjećajima te važnosti da budu sretni i zadovoljni u vrtiću i u krugu svojih prijatelja i obitelji. Poučila ih je kako trebaju voditi računa i o osjećajima svojih bližnjih. U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga, predavanje na temu – nasilje u romantičnim vezama održala je mag. psihologije Andrea Delić iz Centra za socijalnu skrb Našice. Mladima, koji tek ulaze u romantične veze, poručila  je da u njima ni jedan oblik nasilja nije prihvatljiv.

Asja Godžirov-Kurilj

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit