Danas započinje 34. Kolonija umjetničke keramike “Hinko Juhn”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas s radom započinje 34. Kolonija umjetničke keramike “Hinko Juhn”. U današnjoj radionici za keramičare, sudjelovat će Sandra Ban i Boris Roce iz Rijeke, Margareta Lekić iz Osijeka, Danute Garlavičiene iz Litve i Sanja Portnar iz Našica. Sutra i u subotu od 10 do 12 sati u prostoru Zavičajnog muzeja bit će održana radionica za građanstvo pod nazivom “Kako obojati i glazirati keramiku”, a voditelji će biti keramičari koji sudjeluju u ovogodišnjem sazivu. Kolonija će nastaviti s radom 3. kolovoza kada će u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja biti otvorena izložba kermike nastale u okrivu projekta “Zlatna dob za nove početke”, a aktivnosti će biti nastavljene od 22. do 24. kolovoza radionicom za djecu “Nosorog opet u Našicama”. Voditelj ove radionice bit će Ivan Hajek. Kolonija se održava u organizaciji Zavičajnog muzeja, a sufinanciraju je Grad Našice, Osječko branjska županija i Ministarstvo kulture RH.

Tekst: Tomislava Justić
Foto: Arhiva RNa

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit