Danas u Osijeku stručna radionica o graševinama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga Graševina Croatica organizira Masterclass stručnu radionicu o graševinama vinara Graševine Croaticae danas u Hotelu Waldinger, Osijek, Županijska 8 s početkom u 10 sati. Najveću ikad vođenu radionicu o graševinama vodit će Eric Zwiebel, jedan od 293 nositelja prestižne titule Master sommelier, koji radi kao glavni sommelier u Summer Lodge 5* hotelu u Dorsetu (Engleska) te je sudac na London Wine Competition i Decanter World Wine Awards. Zwiebel je bio finalist izbora najboljeg svjetskog sommeliera 2007. godine i 4. na takmičenju u Tokiju 2013. godine.
Zwiebel je kušao 30 graševina naših vinara, od klasičnih, polusuhih, poluslatkih, oranž, kasnih berbi pa sve do auslesse i ledenih berbi graševine te će, na osnovu njihovog kušanja, Zwiebel podijeliti svoja stručna zapažanja i preporuke sa sudionicima radionice. Predviđeno trajanje radionice je od 10.00 do 12.00 sati.

foto: Pexels

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit