Danas sveta misa i paljenje svijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata općine Podgorač poziva sve mještane na obilježavanje 29. obljetnice stradanja grada Vukovara. Danas u 17 sati u župnoj crkvi Sv. Nikole Biskupa u Podgoraču bit će služena sveta misa za sve stradale i poginule hrvatske branitelje i civile u obrani grada Vukovara i za sve hrvatske branitelje i stradalnike u Domovinskom ratu. Nakon mise, ispred crkve će zajednički upaliti lampione u spomen svih žrtava. Uže izaslanstvo Udruge hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Podgorač sutra će sudjelovati u koloni sjećanja, dok ostale mještane pozivaju da zapale svijeće ispred svojih domova kako bi odali počast svim stradalim žrtvama Vukovara.

 

izvor: UHBDR Općine Podgorač

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit