Danas počinju akcije deratizacije na području Općine Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Načelnik Općine Podgorač Goran Đanić izvijestio je kako će danas na području Općine Podgorač započeti akcija sustavne deratizacije u svim naseljima: Podgorač, Stipanovci, Kelešinka, Kršinci, Razbojište, Ostrošinci, B. Loza, Budimci i Poganovci. Završetak radova predviđa se do 24. rujna 2019. godine, odnosno ovisno o vremenskim prilikama radovi će se produžiti prema potrebi. Poslove sustavne deratizacije u potpunosti financira Općina Podgorač. U cilju učinkovitijeg uspjeha provođenja akcije, Đanić je pozvao mještane da omoguće djelatnicima postavljanje mamaca, da se pridržavaju uputa o mjerama opreza i zaštite, načinu postupanja s domaćim životinjama tijekom deratizacije te o zabrani diranja i premještanja postavljenih meka.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit