Danas “Memorijal Vito – Jorač” i “Vatrogasni cener”

Udruga starih sportova “Slavonac” Našice danas u Velikom našičkom parku organizira “Memorijalni turnir u boćanju Vito – Jorač” posvećen Vitomiru Flegaru i Josipu Pavlusu. Turnir u boćanju na travi narodnim načinom počinje u 15 sati do kada će se primati prijave ekipa, kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna a najuspješnije ekipe očekuju pehari i medalje.

Udruga rekreativnog trčanja NEXE team Našice u suradnji s DVD-om Našice danas organizira drugi po redu “Našički vatrogasni cener” – utrku na 10 km u dvije kategorije uz bogat fond nagrada. Susjelovat će stotinjak trkača iz Hrvatske i inozemstva u kategorijama građani i vatrogasci. Start utrke bit će u 17 sati na auto poligonu na cesti prema Mojmiru.

U organizaciji NK FEŠK, a u suradnji s NK Osijek, u Feričancima će danas i sutra biti održan nogometni kamp mladeži u 4 dobne kategorije. S mladim će nogometašima raditi treneri NK Osijek te treneri NK FEŠK.

U sklopu Velimirovačke ljetne noći, NK Croatia Velimirovac i Mjesni odbor Velimirovac sutra organiziraju 6. po redu malonogometni turnir na travi. Prijave ekipa primat će se putem društvenih mreža ili na dan održavanja turnira do 13 sati. Najuspješnije ekipe očekuju pehari i novčane nagrade.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

01.01.2020.

08.01.2020.

15.01.2020.

22.01.2020.

29.01.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit