Danas je Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas se obilježava Svjetski dan Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca. Svjetskim danom Crvenoga križa i Crvenoga polumjeseca u Hrvatskoj započinje Tjedan Crvenoga križa koji traje do 15. svibnja. Tim povodom Gradsko društvo Crvenog križa Našice uputilo je priopćenju u kojem navodi: ” Na Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca s ponosom odajemo priznanje radu naših volontera koji su na prvoj liniji odgovora na rastuće potrebe zajednica koje su pogođene pandemijom COVID-19. Volonteri pomažu i stanovništvu pogođenom potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji i sudjeluju u masovnom cijepljenju protiv COVID -a 19. Nevjerojatan žar naših volontera tijekom ovih krize nije samo povod za divljenje, nego je i izvor inspiracije – stoji, uz ostalo, u priopćenju Crvenog križa koji svim volonterima zahvaljuje na njihovoj dobroti, hrabrosti i nesebičnosti.

izvor: GDCK Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit