Danas je spomendan sv. Florijana – Dan hrvatskih vatrogasaca

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je spomendan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca i Dan hrvatskih vatrogasaca. Tim povodom, u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Našice bit će Dan otvorenih vrata. Vatrogasce će u 12:30 posjetiti gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, a prije njega od 11 sati, s vatrogascima će se družiti učenici osnovnih škola iz Jelisavca, Breznice i Lađanske.

U Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Našice bit će blagoslovljen kip Sv. Florijana u 17 sati i 30 minuta, a u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog bit će služena sveta misa za vatrogasce.

Kod zvonika u Rozmajerovcu, u 10:30, bit će služena misa povodom Florijanova. Predvodit će ju našički gvardijan fra Petar Cvekan. Nakon mise, u Lovačkom domu, bit će cjelodnevno druženje, a organizator je Zavičajna udruga Rozmajerovac.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit