Danas je blagdan sv. Stjepana prvomučenika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas, drugog dana Božića, slavi se blagdan sv. Stjepana ili Stjepanje. Državni je blagdan u Republici Hrvatskoj i nizu drugih država. Sveti Stjepan, prvi kršćanski mučenik, bio je jedan od sedam đakona izabranih u počecima kršćanstva. Nakon Isusove smrti, Stjepanovo otvoreno propovijedanje Isusova nauka i pripadništvo zajednici kršćanskih učenika dovelo ga je do osude za bogohuljenje, a potom i do smrti kamenovanjem. U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog svete mise su po nedjeljnom rasporedu, osim što nema mise u bolnici. U 10:30 bit će božićni koncert puhačkog orkestra Gradske glazbe Našice. Nakon večernje svete mise, u 19:30 koncert božićnih pjesama izvest će mješoviti pjevački zbor HKD-a “Lisinski” Našice.

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit