Danas i sutra ljetni rok upisa u 1. razred

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Srednja škola Isidora Kršnjavog Našice ističe da je ove godine, što se tiče upisa u 1. razred,  propisana mogućnost dostave prijavnica za upis, upisnica u školu, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem. Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

E-mail adresa posebno važna za elektroničku dostavu dokumenata: ssikupisi@gmail.com

Isto tako, prilikom dostavljanja dokumentacije elektroničkim putem učenik ili roditelj/skrbnik može se izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranog jezika, kao i o svim posebnostima koje su vama važne za organizaciju nastave u sljedećoj školskoj godini.

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem.

Originalnu dokumentaciju učenika koja se predaje u srednju školu (upisnice i dokumenti koji su uvjet za upis) učenik može donijeti razredniku 6. rujna 2022. na satu razrednika.

Ako učenik ne dostavi originalnu dokumentaciju, Srednja škola se radi daljnjeg postupanja može obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Upravi za odgoj i obrazovanje.

1. LJETNI ROK UPISA 11. i 12. srpnja 2022. od 8,00 do 14,00 sati.

Dostava upisanica i ostale potrebne dokumentacije (Ugovor o naukovanju, liječnička svjedodžba medicine rada i potvrda nadležnog školskog liječnika).

Mole učenike koji su sami učitali upisnicu u sustav upisa da u školu (osobno ili mailom na ssikupisi@gmail.com) OBAVEZNO dostave liječničku potvrdu nadležnog liječnika obiteljske medicine ili liječničku svjedodžbu medicine rada te ugovor o naukovanju za zanimanja u JMO. Rok za dostavu dokumenata je utorak, 12. 7. 2022. do 14:00

 

 

izvor: SŠ I.Kršnjavog, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit