Danas i sutra cijepljenje organizirano u Domu zdravlja Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas i sutra na području naše županije pa tako i u Domu zdravlja Našice organizirano je cijepljenje za osobe starije od 65 godina i kronične bolesnike. Cijepljenje je organizirano u novom prostoru našeg Doma zdravlja, a u ispomoći oko organizacije su članovi Gradskog društva Crvenog križa Našice.

Za cijepljenje se mogu prijaviti i osobe koje su već prijavljene svojim obiteljskim liječnicima, a nisu još dobile termin za cijepljenje kao i osobe koje su prijavljene putem platforme cijepise.zdravlje.hr. Zainteresirani za cijepljenje mogu se prijaviti na sljedeće brojeve telefona: 225 762, 225 769 i 225 700. Prije nego što nazovete, pripremite ime i prezime osobe koja se prijavljuje na cijepljenje, broj zdravstvene iskaznice, datum rođenja, adresu i kontakt telefon.

redakcijsko izvješće, foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit