Danas će udruge dostaviti popis volontera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je održan sastanak načelnika Općine Donja Motičina Željka Kovačevića sa članovima Stožera civilne zaštite i predstavnicima udruga. Raspravljalo se o nastaloj situaciji vezanoj za koronavirus te o organizaciji dostave hrane, lijekova i potrebnih namirnica osobama starije životne dobi. Načelnik Kovačević predložio je da svaka udruga danas dostavi popis volontera koji će biti na raspolaganju Stožeru civilne zaštite te isto tako da se dva vozila DVD-a daju na raspolaganje stožeru. Pozvao je stanovnike općine na oprez i odgovornost, ali i upozorio da nema razloga za širenje panike. Svi nazočni složili su se oko poduzimanja mjera i obvezali se na njihovo provođenje.

izvor: Općina Donja Motičina, foto: arhiva

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit