Dan Srednje škole Isidora Kršnjavoga

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageDan škole danas je proslavila i Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice. Sve nazočne goste, profesore, roditelje i učenike pozdravio je ravnatelj škole Željko Filjak. On je istaknuo najznačajnije aktivnosti i uspjehe učenika i profesora u protekloj pedagoškoj godini. Svim zaslužnim učenicima dodijeljena su priznanja i nagrade za njihove uspjehe. U holu ispred višenamjenske dvorane postavljena je zanimljiva izložba učeničkih radova iz različitih područja.

Svečanom programu bili su nazočni i potpredsjednik županijske skupštine Zdravko Vukić, gradonačelnik Našica Krešimir Žagar, predsjednik zajednice sportskih udruga Josip Pavlus, predsjednik i tajnik udruženja obrtnika Našice, Zdenko Ocelić i Zoran Vitez, predsjednica Crvenog križa Našice Vesna Lolić, članovi školskog odbora i vijeća roditelja. Nakon akademije organiziran je prigodan domjenak i svečana večera.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit