Dan otvorenih vrata Srednje škole Isidora Kršnjavoga

Facebook
Twitter
Pinterest

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga ovaj tjedan bio je Tjedan kreativnosti, održan je Festival znanosti, a danas je organiziran Dan otvorenih vrata. Brojna zanimljiva i kreativna događanja obilježila su ovaj dan zbog kojih su školu posjetili brojni gosti, među kojima i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

– Ovo je prigoda za zahvalu ravnatelju Srednje škole Željku Filjku, svim profesoricama i profesorima te svom osoblju naše Srednje škole Isidora Kršnjavoga koja je jedna od najvećih u Hrvatskoj i koja za naše područje nudi brojna zanimanja. Osim toga, Srednja škola Isidora Kršnjavoga svojim uspjesima promiče naš grad. Bitno je istaknuti i da Grad Našice nudi niz obrtničkih zanimanja u obrtničkoj struci, a u suradnji s našim Udruženjem obrtnika Našice i najvećim gospodarskim subjektom Nexe d.d. , ali i svim mikro, malim i srednjim obrtnicima. Ove godine planiramo krenuti i s izgradnjom Obrtničkog centra u kojem ćemo ponuditi besplatno korištenje prostora onima koji tek kreću u poduzetničke vode. Također, učenicima koji žele nastaviti svoje obrazovanje nudimo niz mogućnosti u našem gradu zbog kojih vjerujemo da će se nakon završenog daljnjeg školovanja željeti vratiti  – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Ravnatelj Srednje škole Isidora Kršnjavoga Željko Filjak rekao je kako je ovo značajan dan za školu.

-Danom otvorenih vrata želimo prezentirati sva postignuća naših učenika i zanimanja koje nudimo učenicima osnovnih škola i želimo prezentirati našu školu i naš grad. Naša je škola polivalentna škola i  nudi mogućnosti svim učenicima. Ovo je prilika i pokazati vrijedan rad nastavnika koji su cijele godine pripremali učenike kroz različite dodatne aktivnosti. U svakom sustavu, a posebno u sustavu obrazovanja, najvrjedniji potencijal su ljudi stoga danas učenici osmih razreda imaju priliku upoznati svoje buduće mentore kao i svoje buduće nastavnike – rekao je ravaatelj Željko Filjak.

Današnjim događanjima predstavljene su mogućnosti koje pruža škola i cijelo okruženje, a u brojne radionice bili su uključeni učenici i nastavnici svih struka. U posjet Srednjoj školi danas su došli osnovnoškolci i vrtićanci koji su se oduševili raznolikim događanjima.

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit