Dan općine Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageProgramom proslave Dana općine Đurđenovac, predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Topalović i načelnik Ivica Drenski sa suradnicima, članovima Vijeća i Poglavarstva položili su danas prijepodne vijenac kod središnjeg križa na đurđenovačkom groblju i na spomen obilježje ispred zgrade općinske uprave. Cvijeće su položili i svijeće zapalili i članovi đurđenovačkih udruga proisteklih iz Domovinskog rata te građani, a molitvu za sve preminule mještane općine Đurđenovac i sve hrvatske branitelje, izmolio je đurđenovački župnik pater Rikard Patafta.

U Velikoj vijećnici održana je svečana sjednica Općinskog vijeća. Predsjednik đurđenovačkog Vijeća Hrvoje Topalović poželio je dobrodošlicu svim uzvanicima, među kojima su bili i gradonačelnik Našica, načelnici i predsjednici Vijeća susjednih općina te predstavnici vjerskih zajednica. Gosti su domaćinima – slavljenicima uputili srdačne čestitke, riječi podrške te dobre želje za Dan općine i predstojeće blagdane. Đurđenovački župnik pater Rikard Patafta pohvalio je dosadašnje uspjehe općinskih čelnika te je izrazio nadu da će se i ubuduće ugledati na sv. Josipa – zaštitnika Općine – skromnog i radišnog sveca koji je radio za bližnjega i opće dobro. Govoreći o proteklih 7 mjeseci otkako je nova garnitura na vlasti, načelnik Općine Ivica Drenski kao najznačajnija postignuća istaknuo je da je nova vlast uspjela riješiti zatečeni dug od oko 8 milijuna kuna te otvoriti školsku sportsku dvoranu koja će ovih dana i službeno biti predana školi i građanstvu na korištenje. U nastavku mandata, dodao je, plan je riješiti nezaposlenost kroz projekte industrijske zone i tržnog centra, riješiti pitanje vodoopskrbe i odvodnje u svim naseljima te, uz ostalo, urediti i asfaltirati što više nerazvrstanih cesta. Isto tako, jedan od prioriteta je i povećanje standarda svih žitelja općine te uređenje općinskog središta. Svim žiteljima općine, predsjednik Vijeća Hrvoje Topalović i načelnik Ivica Drenski, uputili su čestitku u povodu Dana općine, sutrašnjeg blagdana sv. Josipa.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit