Dan Općine Donja Motičina – blagdan Presvetog Srca Isusova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blagdan je Presvetoga Srca Isusova, a proštenje je u Donjoj Motičini. Proslava Dana općine započela je jučerašnjim polaganjem vijenaca ispred zgrade Općine, a nastavljena je danas procesijom od kapelice Srca Isusova do crkve Svih svetih gdje je služena svečana sveta misa. Općinski načelnik Željko Kovačević uputio je sugrađanima čestitku povodom Dana općine. U Domu DVD-a danas će biti predstavljena knjiga “Nove motičke priče” autora: Stanka Kusturića, Vlade Midžića i Miroslava Mikičića. U 19 sati bit će odigrana prijateljska nogometna utakmica ekipa U18 i U20.
Proslava Dana općine bit će nastavljena sutra s dva sportska sadržaja – prvi je biciklijada koja započinje u 10 sati, a drugi natjecanje u odbojci u 15 sati na igralištu NK Motičine.

Asja Godžirov-Kurilj

foto: Mišo Tičić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit